آمار نهایی سفرها به استان‌های پرمسافر کشور

افزایش چشمگیر سفرها به استان‌های شمالی کشور در تعطیلات نیمه شهریورماه ۱۴۰۳ مشکلاتی مانند ترافیک و کمبود سوخت را به همراه داشت.

بررسی نهایی سفرهای داخلی به استان‌های پرمسافر کشور

در طول تعطیلات نیمه شهریور ۱۴۰۳، حجم سفرها به استان‌های شمالی و برخی دیگر از استان‌های کشور به طرز چشمگیری افزایش یافت. بر اساس آخرین آمار، استان‌های مازندران و گیلان بیشترین تعداد مسافران را به خود اختصاص داده‌اند. در این مدت، مشکلاتی مانند کمبود سوخت و ترافیک در این استان‌ها گزارش شد که از نظر حجم بالای سفرها قابل پیش‌بینی بود. در استان‌های دیگر همچون خراسان رضوی، هیچ مشکل خاصی گزارش نشده و شرایط سفرها به نسبت بهتر بود.

سخنان دبیر ستاد هماهنگی خدمات سفر

سید مصطفی فاطمی، دبیر ستاد مرکزی هماهنگی خدمات سفر، با بیان اینکه آمار سفر به مازندران با برخی تردیدها روبرو است، گزارشی جامع از وضعیت سفرها و اقامت‌ها در استان‌های مختلف ارائه داد. وی تاکید کرد که حجم سفرها به این استان بسیار بیشتر از حد انتظار بوده و به درستی اعلام نشده است.

فاطمی در مصاحبه با ایسنا اظهار داشت که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته، تعطیلات نیمه شهریور ۱۴۰۳ شاهد افزایش چشمگیری در تعداد سفرها بود و حدود ۱۲ درصد رشد را تجربه کرد. وی خاطرنشان کرد که برخی از آمارهای اعلام شده از استان مازندران نیاز به بررسی بیشتری دارند، چرا که اعلام شده بود بیش از ۲۱ میلیون نفر به این استان سفر کرده‌اند که با واقعیت مطابقت ندارد.

  • بیشترین ورود مسافران به استان مازندران با حدود چهار میلیون و ۸۰۰ هزار نفر ثبت شد.
  • استان خراسان رضوی با ورود چهار میلیون و ۳۵۰ هزار نفر در رتبه دوم قرار گرفت.
  • گیلان نیز با جذب دو میلیون و ۷۰۰ هزار نفر در رتبه سوم استان‌های پرمسافر قرار گرفت.
  • آذربایجان شرقی، اردبیل، آذربایجان غربی و کردستان نیز به ترتیب با جذب دو میلیون و ۵۰۰ هزار، دو میلیون، یک میلیون و ۹۰۰ هزار و یک میلیون و ۶۰۰ هزار مسافر در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

وی با اشاره به وضعیت اقامتگاه‌ها افزود که ظرفیت اقامتگاه‌های رسمی در استان‌های خراسان رضوی، مازندران، گیلان و برخی استان‌های دیگر بیش از ۹۰ درصد تکمیل شده بود. در این مدت، اقامتگاه‌های رسمی در خراسان رضوی بیش از یک میلیون و ۲۶۰ نفرشب، در گیلان ۵۲۲ هزار نفر شب و در مازندران ۳۴۲ هزار نفر شب اسکان داشته‌اند.

خبرهای مشابه

آمار اسکان مسافران شامل اقامتگاه‌های رسمی و همچنین اسکان اضطراری بوده و اقامتگاه‌هایی مانند خوابگاه‌های دانشگاهی، سالن‌های بحران و مدارس نیز در شرایط اضطراری استفاده شده است. اقامت در کمپ‌ها و چادرهای مسافرتی در آمار رسمی گنجانده نشده است.

فاطمی در پایان با اشاره به چالش‌های استان‌های شمالی اظهار داشت که این مشکلات به دلیل حجم بالای سفر و تراکم جمعیتی در این مناطق رخ داده و تلاش‌ها برای مدیریت و کنترل این وضعیت همچنان ادامه دارد.

منبع :
خبرگزاری عصر ایران

خبرهای مشابه

دکمه بازگشت به بالا