همه چیز درباره AutoFarm و توکن بومی آن AUTO

Autofarm یک تجمیع‌ کننده سود در اقتصاد غیرمتمرکز یا Defi است که از توکن Auto برای انجام فعالیت‌های خود در بازارهای مختلف کریپتو استفاده می‌کند. این پلتفرم سه محصول اصلی زیر را به عنوان بازوهای عملیاتی مختلف در اکوسیستم Defi دارد:

  • Vaults: یک کیف پول و بهینه‌ساز سود
  • AutoSwap: یک صرافی غیرمتمرکز تجمیع کننده نقدینگی
  • Farmfolio: یک پلتفرم مدیریت پرتفوی

توکن بومی آن، AUTO، ظرفیت حداکثری ۸۰ هزاری دارد که تمام آن تا اکتبر ۲۰۲۱ بین معامله‌گران توزیع شد (با حفظ نزدیک به ۲۴ درصد آن در کنترل شرکت). Autofarm بر روی بیشتر از ۱۹ شبکه مختلفِ سازگار با EYM فعالیت فارمینگ دارد. این اپلیکیشن غیرمتمرکز (Decenteralised Application) با هدف بهینه‌سازی سود کاربران بازارهای Defi (Decentralised Finance) طراحی شده است. درواقع، محور عملکردی این شبکه، بهینه‌سازی شیوه و میزان تعامل کاربران با DAppهای مختلف در فضای مالی غیرمتمرکز است.

Autofarm در سال ۲۰۲۰ بر روی زنجیره BNB (Binance Blockchain یا Binance Smart Chain) و بدون هیچ نوع پیش فروش و پیش استخراج (Pre-farm) تعریف شد. هدف از ایجاد پلتفرم، کاهش حداکثری هزینه ایجاد مزرعه‌های سرمایه‌گذاری در بازارهای ارز دیجیتال و افزایش حداکثری سود حاصل از سرمایه‌گذاری و تشخیص ریسک درست در بازار است.

تیم خالق Autofarm

شبیه بسیاری از پروژه‌های دنیای کریپتو، Autofarm یک ماهیت ناشناس با موقعیتی مشخص در بازار دارد. شرکت معرف آن خود را Mild Giraffe معرفی کرده است که درواقع یک شبه شرکت با اطلاعات ثبت نشده در سیستم‌های متمرکز است. هیچ اطلاعات شاخصی درباره این شرکت، ماهیت، اعضاء و تاریخچه فعالیت آن وجود ندارد.

AutoFarm از زبان برنامه‌نویسی Solidity برای خلق قراردادهای هوشمند استفاده می‌کند. تنها چند ماه پس از انتشار پروژه، این پلتفرم توانست نزدیک به ۵۳۷ میلیون سرمایه قفل شده را برای انجام فعالیت‌های ییلد فارمنیگ تثبیت کند. همچنین، ارزش توکن Auto  شرکت در چند ماه بیشتر از ۶۰۰ برابر شد.

این پروژه به صورت مستمر توسط تیم پشتیبان آن بازنگری و چالش‌های آن برطرف می‌شوند. بخصوص، آمارها نشان می‌دهند که هوش مصنوعی مورد استفاده در این پلتفرم بسیار پیشرفته و تیم آن مجموعه‌ای از برنامه‌نویسان، ریاضیدانان و شاید اقتصادان‌های کار کشته باشد. Autofarm برای سال‌ها جزء تجمیع کنندگان سود شاخص در بازار دیفای بوده و در بلاک‌چین‌های مختلفی حضور فعال دارد.

در ادامه و برای درک بهتر ماهیت و عملکرد این پلتفرم، ساختار و مفاهیم مرتبط به آن شامل تجمیع کننده سود، مزرعه‌های نقدینگی و سایر مفاهیم مرتبط به آن‌ها را توضیح می‌دهیم.

تجمیع کننده سود یا Yield Aggregator

تجمیع کننده سود
تجمیع کننده سود

تجمیع کننده سود پلتفرمی است که به سرمایه‌گذاران کریپتو کمک می‌کند تا درآمد غیرفعال بالاتری از سرمایه‌گذاری خود داشته باشند. در واقع، آن‌ها شبیه صندوق‌های سرمایه‌گذاری هستند که از تجربه، دانش و الگوریتم‌های خود برای ایجاد استخرهای سرمایه‌گذاری، افزایش قدرت مانور در تخصیص سرمایه و سودآوری بیشتر برای تمام معامله‌گران استفاده می‌کنند.

ییلد فارمینگ یا مزرعه سود

Yield Farming، ییلد فارمینگ، مزرعه نقدینگی، مزرعه سود، این‌ها همه اصطلاحاتی هستند که در دنیای کریپتو و برای یک فعالیت مشترک استفاده می‌شوند. ییلد فارمینگ ازجمله فعالیت‌ها در دنیای Defi است که به سرمایه‌گذاران رمزارز اجازه می‌دهد تا با انتقال توکن (سرمایه) خود به قراردادهای هوشمند سودآور، دریافت بیشتر از سرمایه‌گذاری‌های معمول داشته باشند.

در این فرایند، سرمایه‌گذار تأمین کننده نقدینگی و استخر نقدینگی یک قرارداد هوشمند و سرشار از سرمایه‌های تجمیع شده از سراسر شبکه است. مولفه مهم دیگر از ییلد فارمینگ، Automated Market Maker یا بازارساز خودکار است که به کاربران امکان سرمایه‌گذاری هوشمند و از طریق استخرهای نقدینگی را می‌دهد.

مبدأ این فعالیت سرمایه‌گذاری پروتکل COMP بود که از استخرهای نقدینگی برای ارائه وام‌ در Defi و درآمدزایی از بازپرداخت آن به اضافه سود وام استفاده می‌کرد. در این فرایند، بخشی از معامله‌گران سرمایه‌گذار بودند و با قفل کردن سرمایه‌های خود، این امکان را به پلتفرم می‌دادند که به سایر معامله‌گران وام بدهد تا با دریافت سود از آن‌ها، برای گروه اول درآمدزایی کند.

منظور از تجمیع کننده سود چیست؟

تجمیع کننده سود یا بهینه‌ساز سود یک پلتفرم یا پروتکل در دیفای است که از ترکیب انواع مختلف از قراردادهای هوشمند و استراتژی‌ها در زنجیرهای متنوع از انواع بلاک‌چین برای افزایش سودآوری مشتریان خود بهره می‌گیرد.

به زبانی فنی‌تر، تجمیع کننده سود مجموعه‌ای از قراردادهای هوشمند است که در بسیاری از بلاک‌چین‌های خدماتی و رمزارز امکان سرمایه‌گذاری دارد. با استفاده از الگوریتم‌های خودکار، این مجموعه هوشمند محصولات و خدمات سودآور (مانند استکینگ و وام دادن) را شناسایی و با سرمایه‌گذاری در آن‌ها، برای استخر نقدینگی خود سودآوری می‌کند.

بنابراین، تجمیع کننده سود چیزی نیست جز یک پلتفرم هوشمند که از قدرت مالی سرمایه‌گذاران و استراتژی‌های مرکب برای ایجاد پرتفوهای مختلف در بازار رمزارز استفاده می‌کند. وقتی شما دارایی خود را به یک تجمیع کننده می‌سپارید، شبیه این است که یک مدیر کارکشته را استخدام کرده‌اید تا از تجربه و دانش خود برای سرمایه‌گذاری دارایی‌های شما بهره بگیرد.

تجمیع‌ کننده‌های مختلفی در دیفای وجود دارند؛ تقریبا عملکرد تمام آن‌ها یکسان است، به جز اینکه هر کدام بلاک‌چین‌ها و قراردادهای هوشمند خاص خود را پشتیبانی می‌کنند. علاوه بر این، کارمز دریافتی یا نرخ بهره پرداختی هر کدام از آن‌ها متفاوت است و سرمایه‌گذار باید بیشتر از هر موضوعی، به این مورد توجه داشته باشد.

هوش مصنوعی و اصول یادگیری عمیق نقش شاخصی در عملکرد این پلتفرم‌ها دارند. به ویژه، این پلتفرم‌ها به صورت مستمر به روز می‌شوند تا بهره بالاتری از الگوریتم‌های هوشمند خود بگیرند. تاریخچه فعالیت‌ آن‌ها و میزان سود یا ضرری که تولید کرده‌اند، معیار خوبی برای انتخاب تجیمع کننده مناسب برای سرمایه‌گذاری است.

استراتژی‌های مختلف در تجمیع سود

یکی از محبوب‌ترین استراتژی‌هایی که تجمیع کنندگان از آن بهره می‌گیرند، تأمین نقدینگی موردنیاز برای صرافی‌های غیرمتمرکز است. درواقع، نقدینگی کانونی‌ترین نیاز بازارهای رمزارز است و صرافی‌های غیرمتمرکز با ایجاد استخرهای نقدینگی، این نیاز شاخص بازار را تأمین می‌کنند. درمقابل، تجمیع کنندگان با مشارکت در این تأمین نقدینگی، در سود صرافی سهیم می‌شوند.

یک استراتژی دیگر در ییلد فارمینگ، استکینگ است که در آن، معامله‌گر توکن‌های خاصی از یک پلتفرم را خریداری و با قفل کردن آن، به فعالیت‌های پلتفرم اعتبار می‌بخشد. برای نمونه، در اکثر بلاک‌چین‌ها صحت تراکنش‌ها توسط اعضاء چک می‌شود و استک کردن سرمایه به منزله تأیید صلاحیت اعضاء در فرایند چک کردن تراکنش‌ها است.

با استفاده از تجمیع کنندگان سود، فرایند استکینگ، جمع‌آوری و سرمایه‌گذاری یک یا چند مرحله‌ای دارایی کاربران به صورت خودکار پیاده سازی می‌شود. با افزایش تعداد سرمایه‌گذاران، تجمیع کننده سود حق الزحمه را کاهش می‌دهد تا سود بیشتری نصیب سرمایه‌گذاران شود.

Vault چیست؟

منتقدان دیفای از نوسان شدید در آن به عنوان اصلی‌ترین معزل این بازار یاد می‌کنند. با این حال، بسیاری دیگر بر این باورند که هکرها تهدید مهم‌تری نسبت به نوسان هستند که به رفتار جمعی برمی‌گردد و حتی باعث هیجان و سرزندگی آن می‌شود. تنها در سال ۲۰۲۱، معادل ۱۴ میلیارد دلار از حساب معامله‌گران کریپتو دزدی شده است و تلاش هکرها هر سال مضاعف از سال قبل است.

یکی از روش‌های نوین در محافظت از دارایی‌های رمزارز، استفاده از Vaultهای کریپتو است. یک Vault یا صندوق رمزگذاری شده، یک نسخه تقویت شده از کیف پول یا Walletهای استاندارد است که معامله‌گران برای انجام تراکنش‌ها و ذخیره سازی ارزهای دیجیتال استفاده می‌کنند. اصلی‌ترین تفاوت Vault با Wallet گجت‌ها و ساختارهای امنیتی بیشتر در بدنه Vault و تمرکز بیشتر بر محافظت در برابر هک است. مهم‌ترین ویژگی‌های اضافی Vault شامل موارد زیرند:

  • اضافه کردن امضاء کنندگان بیشتر در تأیید هر گونه برداشت از کیف پول؛ در نتیجه، برای هر تراکنش حداقل به یک تأیید از جانب یک ماهیت ثالث نیاز خواهد بود
  • ایجاد محدودیت‌های زمانی برای تأیید برداشت‌ها و یک تأخیر اجباری قبل از آزاد شدن وجوه

تنها همین دو ویژگی باعث می‌شوند که فرایند برداشت از کیف پول سخت‌تر و با عبور از فیلترهای بیشتر انجام گیرد. با این حال، با ایجاد فیلترهای بیشتر، زمان بیشتری نیز برای برداشت و کار با والت نیاز خواهد بود.

درنتیجه، برای معامله‌گرانی که به صورت مکرر از حساب‌ خود برداشت و به آن اضافه می‌کنند، Vault یک سردرد اضاف ایجاد می‌کند. بخصوص در سقوط‌های بازار و بحران‌های نوسانی آن، چنین تأخیرهایی یک عامل بازدارنده در خروج دارایی و اجتناب از بحران است. علاوه بر این، وقتی بازار در روند صعودی شارپ قرار می‌گیرد، چنین کیف پول‌هایی باعث کند شدن سرعت عمل در سرمایه‌گذاری و جا ماندن از روند می‌شوند.

Tokenomics چیست؟

Tokenomics یک اصطلاح در دنیای کریپتو است که به ویژگی‌های فنی و معاملاتی یک توکن اشاره می‌کند. برای مثال، توکنومیکس به زمان و شیوه به وجود آمدن یک توکن، نحوه توزیع آن، ذخیره و تقاضا برای آن، مکانیزم کارمزد دریافتی در فعالیت‌های مبتنی بر توکن و برنامه زمان‌بندی سوزاندن توکن می‌پردازد.

در پروژه‌های کریپتو، توکنومیکس مفصل و خوانا یک عامل مهم در موفقیت آن‌هاست. بخصوص، برای سرمایه‌گذاران دنیای رمزارز، دسترسی به توکنومیکس پروژه‌ها یک اصل فاندامنتال برای بررسی هر توکن قبل از ورود به بازار و فعالیت‌های آن است.

Tokeomics ترکیب دو کلمه Token و Economics است و به مبنا و عملکرد یک پروژه کریپتو در اقتصاد غیرمتمرکز می‌پردازد. به طور دقیق‌تر، توکنومیکس شبیه SiteMap برای پروژه‌های کریپتو است و با کلاس بندی عملیات و ماهیت‌ها، درک بهتری از پروژه به مخاطب می‌دهد.

برای پروژه‌هایی مانند Autofarm که ماهیتی خدماتی و اعتباری دارند، توکنومیکس حیاتی‌ترین وجه از برنامه معرفی آن به کاربران است. هرچقدر عملکرد با ماهیت خوانایی بیشتری همراه باشد، معامله‌گر رغبت بیشتری به مشارکت در فعالیت‌های پلتفرم و به اشتراک گذاری قدرت سرمایه‌گذاری خود دارد.

خدمات شاخص Autofarm

اصلی‌ترین تمرکز پلتفرم در تبدیل شدن به یک صرافی غیرمتمرکز و تجمیع کننده پیشرو در سرمایه‌گذاری‌های کریپتو بوده است. با این حال، در حال حاضر این پلتفرم بیشتر به فعالیت‌های ایجاد نقدینگی و خدمات استکینگ بر روی بلاک‌چین‌های مختلف مشغول است.

AutoFarm Vaults

مسیر بهینه‌سازی سود پلتفرم از سیستم Vault آن می‌گذرد. Vaultها پل‌هایی بین معامله‌گران کریپتو، استراتژی‌های پلتفرم تجمیع کننده و بلاک‌چین‌های مختلف با انواع خدمات هستند. قراردادهای هوشمند این پل‌ها را تعریف می‌کنند و سرمایه‌ها اجرای آن‌ها را در پلتفرم‌های مختلف و بازارهای هم‌ارز آن‌ها تضمین می‌کنند.

هدف در استفاده از Vaultها، افزایش سود در سرمایه‌گذاری، هم‌زمان با افزایش سطح امنیت در بازار کریپتو و خودکارسازی در ورود و خروج به استراتژی‌های مختلف است. عملکرد Vaultهای Autofarm شامل موارد زیرند:

  • استفاده از دارایی‌ها به عنوان قدرت نقدینگی
  • تأمین دارایی مورد نیاز برای معامله‌گرانی که خواهان ورود به فعالیت‌های استکینگ یا مشابه آن هستند
  • مدیریت وثیقه برای کاهش احتمال انحلال
  • استفاده از دارایی برای ایجاد بازده و سود مرکب

درنهایت، کاربرانی که از Vaultهای شرکت استفاده می‌کنند، درآمدزایی خود را با دریافت توکن‌های AUTO از پلتفرم محقق می‌سازند. از جمله Vaultهای شاخص پلتفرم عبارتند از:

  • WBNB-AUTO LO
  • CAKE
  • WBNB-CAKE LP
  • WBNB-MDX LP
  • USDT-MDX LP
  • USDT-BTCB LP
  • USDT-ETH

در حال حاضر، پلتفرم AutoFarm، ۱۶۴ Valut فعال دارد که با استراتژی‌های مختلف در بلاک‌چین‌های متنوع برای سرمایه‌گذاری از جنس ییلد فارمینگ استفاده می‌شوند.

AutoSwap

AutoSwap یک صرافی غیرمتمرکز تجمیع کننده است که بر روی بلاک‌چین‌های زیر عمل می‌کند:

  • Binance Smart Chain
  • Polygon
  • Avalanche
  • Cronos

با استفاده از این صرافی غیرمتمرکز، کاربران به بهترین قیمت‌ها و نرخ سواپ‌های موجود در بازار دیفای دستری پیدا می‌کنند. درواقع، این پروتکل از برنامه‌های یادگیری ماشین برای تفکیک روندها، معاملات و کاربران استفاده می‌کند تا موقعیت‌های سرمایه‌گذاری و سواپ را تشخیص دهد.

AutoAmplify

موفقیت پلتفرم AutoFarm در سال ۲۰۲۱ باعث ایجاد شوق مورد نیاز در خلق پلتفرم‌های جدید شد. در سال ۲۰۲۲، این شرکت فعال در دیفای، AutoAmplify را معرفی کرد که از توکن‌های پروژه‌های جدید برای تقویت Vaultها و کاهش کارمزد برای مشتریان AutoFarm استفاده می‌کند.

این پروژه، تلاش شرکت برای گسترش عملیات به شبکه‌های دیگر و فعالیت در انواع بیشتری از بلاک‌چین‌ها با محصولات متنوع است.

زنجیره‌های تحت پشتیانی

در حال حاضر، AutoFarm از زنجیره‌های (Chains) زیر در Defi پشتیبانی می‌کند:

  • BNB Chain
  • Polygon Network
  • Huobi ECO Chain
  • Avalanche Network
  • Fantom Chain
  • Moonriver Chain
  • OKEx Chain
  • Celo
  • Cronos
  • Boba
  • Harmony
  • xDai
  • Aurora
  • Velas
  • Oasis

وضعیت توکن بومی پلتفرم، AUTO

توکن AUTO 2

AUTO توکن بومی پلتفرم AutoFarm و ابزار حکمرانی و سیستم رأی‌گیری در آن است. کاربران Autofarm از AUTO برای مشارکت در استراتژی‌های اصلی پلتفرم، مشارکت در استخرهای نقدینگی و درآمدزایی از سرمایه‌گذاری جمعی پلتفرم استفاده می‌کنند. سیستم معرفی این توکن به نوعی است که تنها کاربرانی که Vaultهای پلتفرم را دارند می‌توانند در برنامه استخراج آن شرکت کنند.

AUTO یک توکن با استاندارد BEP-20 است و با مکانیزم اجماع اثبات سهم (Proof-of-Stake) ماهیت و بقاء آن ایمن شده است. حداکثر تعداد توکن‌های قابل استخراج عدد ۸۰ هزار توکن است. قیمت کنونی این توکن ۱۹.۷۳ دلار است.

توکن AUTO در صرافی‌های زیر خرید و فروش می‌شود:

  • Binance
  • MXC
  • PancakeSwap
  • OpenOcean

AUTO 5 دسامبر سال ۲۰۲۰ معرفی شد و ۱۳ درصد از آن به عنوان ذخیره، غیرقابل معامله است. همچنین، ۱۲.۱ درصد از توکن در اختیار تیم اصلی پلتفرم قرار دارد. در حدود ۷۴.۵ درصد از کل توکن‌های AUTO شناور و قابل معامله هستند.

تصویر زیر، نمودار عملکرد AUTO در یک سال اخیر است. چنانکه مشخص است، در طول چند ماه گذشته، AUTO سقوط‌های بسیار شدیدی را تجربه کرده است و از اعداد بالای ۳۰۰ دلار به زیر ۲۰ دلار رسیده است. یکی از مهم‌ترین دلایل در این سقوط‌های تاریخی، تأثیر نزول شدید سال پیش در بازار کریپتو بر این توکن و توسعه بسیار بالای عملیات آن است.

معاملات 3

درواقع، توسعه فعالیت‌ها به بلاک‌چین‌های بیشتر، باعث ایجاد نقص‌هایی مقطعی در عملکرد پلتفرم شد که اعتبار آن را مورد تأثیر قرار داد. از طرفی، در ماه‌های اخیر خبر جدا شدن AUTO از لیست توکن‌های قابل معامله در Binance، ضربه شدیدی به این توکن زد و یک روند بسیار نزولی را در نمودار آن شکل داد.

در آپریل سال ۲۰۲۱، میزان ارزش قفل شده کل AUTO بیشتر از ۲ میلیارد دلار بود. با سقوط قیمت‌ها، میزان ارزش ذخیره شده به کمتر از ۱۴ میلیون رسیده است. همچنین، ارزش بازار AUTO در سال ۲۰۲۱ تا ۲۰۰ میلیون دلار بالا رفته بود اما اکنون به کمتر از ۲۰ میلیون رسیده است.

تجمیع‌ کننده‌های دیگر به عنوان جایگزین AutoFarm

تجمیع کنندگان سود در انواع مختلف با عملیات، بلاک‌چین، الگوریتم‌های استراتژیک و جامعه مشارکت کنندگان مختلف وجود دارند. شیوه تخصیص سرمایه تجمیع شده، میزان قابل حصول از سرمایه‌گذاری، نرخ کارمزد و نحوه برداشت دارایی از حساب کاربری در پلتفرم، ازجلمه فاکتورهایی هستند که در انتخاب تجمیع‌ کننده باید مدنظر قرار گیرند.

در ادامه به شاخص‌ترین رقیبان AutoFarm در دنیای ییلد فارمینگ می‌پردازیم.

Alpaca Finance

Alpaca Finance یک پروتکل وام دهی در دیفای است که جریان‌های ییلد فارمینگ را تقویت می‌کند. این پلتفرم بر روی بلاک‌چین Binance تعریف شده است. Alpaca بزرگترین پلتفرم وام‌دهی در دیفای است و با ۳۶۵ میلیون دلار ارزش قفل‌شده کلی، استخرهای نقدینگی سنگینی را در اختیار دارد. ارزش هر توکن آن در حدود ۰.۲۰ دلار است و ۱۸۸ میلیون توکن قابل تعریف دارد.

Aura Finance

این بروتکل بر روی سیستم Balancer ساخته شده است و بیشترین سود را به دارندگان توکن Aura برای مشارکت در پروژه‌های تجمیع و سرمایه‌گذاری دارایی می‌دهد. با ۱۰۰ میلیون توکن AURA این پلتفرم ارزش بازاری به اندازه ۱۷۵ میلیون را به خود اختصاص داده و با قیمت کنونی ۱.۷۵ دلار معامله می‌شود.

Covex Finance

این پلتفرم بر روی Curve Finance و به عنوان بخش تجمیع سرمایه‌گذاری و ایجاد استخرهای نقدینگی تعریف شده است. Convex Finance یک کانال VIP برای دارندگان توکن بومی آن یعنی CRV در ورود به انواع مختلف سرمایه‌گذاری‌های دیفای مانند استکینگ و وام‌دهی است. ارزش هر توکن در حال حاضر ۴.۴۴ دلار است و با ۱۰۰ میلیون ذخیره کلی، ارزش بازاری به اندازه  ۳۴۴ میلیون دلار دارد.

Beefy Finance

Beefy Finance یک بهینه‌ساز بازده چند زنجیره‌ای (Binance و اتریوم) است که به کاربران امکان برداشت حداکثر بازدهی از دارایی‌های خود را می‌دهد، زیرا هدفِ استراتژی‌های آن کاهش هزینه‌های سرمایه‌گذاری و زمان مورد نیاز برای تخصیص سرمایه است. شبیه به AUTO تعداد توکن‌های این پلتفرم، Bifi، نیز ۸۰ هزار توکن است که با قیمت کنونی ۴۲۹ دلار معامله می‌شوند.

Harvest

Harvest به صورت اتوماتیک، بیشتر سود ممکن از پروتکل‌های جدید در بازار دیفای را برای مشتریان خود جذب می‌کند. استفاده از تکنیک‌های به روز و هوش مصنوعی اصلی‌ترین مولفه عملکرد Harvest در تجمیع سرمایه است. توکن بومی این پلتفرم FARM است که با قیمت ۲۷.۲۴ معامله می‌شود و  ۶۹۰۴۲۰ از آن وجود دارد.

سخن آخر

AutoFarm یکی از خلاق‌ترین پلتفرم‌ها در دنیای دیفای است که راه‌کارهای معاملاتی جذابی را در طول ۳ سال فعالیت خود معرفی کرده است. تیم پشتیبان آن علاقه چندانی به شناخته شدن ندارند و شاید این امر یک نکته منفی برای پلتفرم Autofarm باشد که در زمینه جذب و مدیریت اعتبار فعالیت دارد.

AUTO به عنوان توکن بومی آن، در طول یک سال سقوط‌ شدیدی را تجربه کرده و همین امر باعث حساسیت بالای معامله‌گران در ورود به معامله‌های این توکن شده است. به ویژه، معمولا افراد حرفه‌ای در سرمایه‌گذاری بر روی کریپتو و خدمات آن وارد معاملات AUTO می‌شوند.

علاوه بر این، توکن‌های تعریف شده توسط تجمیع کننده ریسک بسیار پیچیده‌تری دارند، زیرا با استراتژی‌های مختلف و برای ورود به پروتکل‌های متنوعی تنظیم می‌شوند. با این حال، اگر معامله‌گر آشنایی کافی با استکینگ و استخرهای سرمایه‌گذاری در دیفای داشته باشد، بهتر است توکن را برای مشارکت در سرمایه‌گذاری و نه برای انجام معاملات روزانه AUTO خریداری کند.

 

خبرهای مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا